Er is nu ook een Hue badkamerspiegel: de Philips Hue Adore

Philips Hue Adore White ambiance verlichte spiegelMet de Philips Hue White ambiance Adore verlichte spiegel, zoals hij officieel heet, brengt Philips zijn slimme lampen nu zelfs in je badkamer. De Hue Adore is een ronde spiegel met daar omheen een verlichte rand. De rand is voorzien van een White ambiance lamp die koel wit licht geeft met een maximaal vermogen van 40 watt (dit is equivalent aan een traditionele lamp van 204 watt). Met de meegeleverde dimmer kun je de gewenste sfeer of benodigde lichtsterkte instellen. En uiteraard kun je dat ook met de Hue app op je smartphone doen.

De Hue Adore badkamerspiegel is een wandlamp van 63 x 63 cm. Dat deze lamp / spiegel speciaal is ontworpen voor badkamers blijkt wel uit het feit dat de Adore een IP waarde heeft van 44. Deze classificatie houdt in dat de lamp spatwaterdicht is, geschikt voor rondom bad of douche.

Philips Hue Adore kopen?

Op dit moment is de Hue Adore nog niet te koop bij de grote webshops (Coolblue, Mediamarkt, Bol.com). Zodra dit het geval is vind je hier een overzicht zodat je de scherpste Hue Adore aanbieding kunt selecteren.

Mogelijkheden met de Hue Adore badkamerspiegel

De Hue Adore biedt in de badkamer diverse mogelijkheden:

Lekker lezen in bad

Stel helder wit licht in om je favoriete tijdschrift lekker in bad te lezen

Start de ochtend met een energieboost

Hoor je niet tot degenen die ‘s ochtends topfit uit bed stappen, begin dan aan je dag met koel, helderwit daglicht, de perfecte energieboost voor lichaam en geest. Gecombineerd met een lekkere douche zorgt dit voor een energiek begin van je dag.

Hou vast die concentratie!

Nauwkeurig afgestemd helderwit licht helpt bij het vasthouden van je concentratie. En die heb je ‘s ochtends nodig bij het aanbrengen van je make-up, het netjes scheren van je baard of het in het perfecte model brengen van je kapsel.

Al met al voldoende reden om een Hue Adore te kopen lijkt ons.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *