Algemeen

Rvpwebdevelopment (Kamer van Koophandel 57006253) verleent u hierbij toegang tot http://www.hue-lampen-kopen.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Rvpwebdevelopment en derden zijn aangeleverd. Rvpwebdevelopment behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op http://www.hue-lampen-kopen.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op http://www.hue-lampen-kopen.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Rvpwebdevelopment. Aan de getoonde teksten, afbeeldingen en andere content kunnen geen rechten worden ontleend. Rvpwebdevelopment is niet aansprakelijk voor eventuele schade van welke vorm dan ook als gevolg van onjuiste informatie op http://www.hue-lampen-kopen.nl.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op http://www.hue-lampen-kopen.nl. Rvpwebdevelopment oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Rvpwebdevelopment zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Rvpwebdevelopment en haar licentiegevers en gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Rvpwebdevelopment, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van http://www.hue-lampen-kopen.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.